.

Menü

Kocsis Sándor

Kocsis Sándor újratemetése
Kocsis Sándor újratemetése
A legenda hazatér
A legenda hazatér /portréfilm/

Partnereink

Prima Primissima Díj

Ferencvárosi Torna Club
Ferencvárosi Torna Club
FC Barcelona
FC Barcelona

Kárpátia Sport Polgári Társulás

Kárpátia Sport Polgári Társulás

Pécsi Sport Nonprofit Zrt.

Pécsi Sport Nonprofit Zrt.
Mi Együtt
Mi Együtt
Magyar Kanadai Kereskedelmi Kamara

Honlap
Budapestre jön a BL győztes FC Barcelona

Az augusztus végén megrendezésre kerülő I. Kocsis Sándor Emléktorna nívóját nagyban emeli, hogy időközben a tornán résztvevő FC Barcelona U-19-es csapata megnyerte az első alkalommal a fiatalok számára kiírt Bajnokok Ligáját. A svájci Nyonban megrendezett négyes döntőbe az Arsenalon keresztül vezetett az útjuk, ahol az elődöntőben a német Schalke 04 csapatát győzték le 1-0-ra. A másik ágon meglepetésre a nagy rivális Real Madrid 4-0 arányban alul maradt a portugál Benficával szemben. Jordi Vinyals edző fiaira komoly erőpróba várt a döntőben, amit ők kiválóan oldottak meg.

Az FC Barcelona BL győzelme Kű Lajos, az Aranycsapat Alapítvány elnöke számára is óriási örömet okozott, hiszen az első Kocsis Sándor Emléktornán már Európa első számú utánpótlás csapatát láthatják vendégül:

Jordi Vinyals

„Rendkívül örülök az FC Barcelona sikerének. A katalán csapat fiataljai, két héttel a spanyol bajnoki cím megnyerése után újabb diadalt arattak. A Svájcban megrendezett döntőben a Benficát győzték le imponáló 3-0 arányban a marokkói származású, de már spanyolnak számító Munir El Haddadi (felső képünkön) vezérletével. Amit ez fiú produkált, az káprázatos: adott egy gólpasszt és lőtt két gólt, az utóbbit saját térfeléről, átemelve a kint tartózkodó kapuson. A Puskás Ferenc-díjra érdemes megmozdulás volt. Telefonon gratuláltam a csapat vezetőjének, Silvio Eliasnak és rajta keresztül Jordi Vinyals edzőnek. Éppen egy évvel ezelőtt segítségükkel a helyszínen tanulmányozhattuk a Barcelona utánpótlás nevelésének működését. Óriási megtiszteltetés az Aranycsapat Alapítvány számára, hogy az I. Kocsis Sándor Emléktornán, augusztus végén, Budapesten ez a friss BL győztes csapat is részt vesz. A rendezvény Kocsis Sándor nevéhez méltó fog lenni.„

Gál László


 

Facebook oldalunk

www.facebook.com/aranycsapat.alapitvany

Névnap

Ma 2020. október 22., csütörtök, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.

Szavazások

Ki volt az Aranycsapat utáni időszak legjobb magyar labdarúgója?
 

Könyv az Alapítványról

Kiemelt támogatóink

MLSZ
Magyar Labdarúgó Szövetség
Bethlen Gábor Alap
Bethlen Gábor Alap
MVM Magyar Villamos Művek Zrt.
MVM Magyar Villamos Művek Zrt.
 
Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt.
Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt.
bottom

Copyright © 2011 - 2020 Aranycsapat Alapítvány