Prima Primissima Díjra jelölték az Aranycsapat Alapítványt

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Kedves Sportbarátom!

Engedje meg, hogy – mint az Aranycsapat Alapítvány elnöke – megszólítsam Önt. 2011 júniusában az a megtiszteltetés érte az Aranycsapat Alapítványt, hogy Prima Primissima Díjra jelöltek bennünket. A Magyar sport kategóriában Székely Éva, olimpiai bajnok úszónő és Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya mellett alapítványunk lett a harmadik „PRIMA”, azaz közülünk választják ki a Magyar sport kategóriában a 2011. évi Prima Primissima Díjast, melyet 2011. december 2-án, a Művészetek Palotájában hirdetnek ki.

Tíz kategóriában avatnak győztest, azonban ebben az évben is átadásra kerül a Közönség-díj, melyet a harminc díjazott közül nyeri el a közönség kedvence. Az interneten a www.primaprimissima.hu honlapon, valamint telefonon és SMS-ben is lehet szavazni. A legtöbb szavazatot kapott jelölt részesül majd a Közönség-díjban, illetőleg az azzal járó 50 ezer eurós pénzdíjazásban, melyet Csányi Sándor, a Kuratórium elnöke ez évben is a magánvagyonából ajánlott fel. A szavazók közül egy szerencsés nyertes egy Mercedes-Benz B-osztályú személygépkocsival térhet haza, amely szintén decemberben kerül kisorsolásra. Hogy a Közönség-díj kié lesz, Önön is múlik! Munkatársaimmal egyetemben szeretném, ha ezt a díjat az Aranycsapat Alapítvány érdemelné ki, melyhez kérem az Ön támogatását is!
Tevékenységünket megismerheti a www.aranycsapatalapitvany.com néhány hete indult és folyamatosan bővülő honlapunkon keresztül, valamint a http://huhu.facebook.com/aranycsapat.alapitvany és az interneten található számos cikk böngészése útján.
Ha úgy gondolja, hogy egyetért céljainkkal és szeretné, ha alapítványunk legyen a 2011. évi Prima Primissima Közönség-díj győztese, akkor csatlakozzon a www.primaprimissima.hu honlapra és jelölje meg az Aranycsapat Alapítványt vagy telefonon hívja a +36-70-70-77-009-es számot és Lukács Sándor színművészünk ismertetője után az egyes (1-es) gomb megnyomásával szavazzon alapítványunkra. (Figyelem: interneten egyszer lehet szavazni, ha többször szavaz, akkor az első szavazat az érvényes, azonban telefonon akárhány alkalommal szavazhat!) A játék örömén túl, ha Önnek szerencséje lesz, egy Mercedes-Benz B-osztályú személygépkocsival is gazdagodhat.
Tisztelt Hölgyem/Uram!
Remélhetőleg kedvet szereztem ahhoz, hogy szavazatával Ön is részt vegyen a Prima Primissima Közönség-Díj eldöntésében és bízom benne, hogy kiérdemeltük, hogy szavazatával az Aranycsapat Alapítványt támogassa!
Ezt a bizalmat megköszönve csak azt kívánhatom, hogy 2011 decemberében alapítványunké legyen a Prima Primissima Közönség-díj, Ön pedig egy nívós autóval gazdagodjon!

Köszönettel és tiszteletteljes üdvözlettel:

Kű Lajos
Aranycsapat Alapítvány
Kuratórium elnöke

Ma 2020. szeptember 20., vasárnap, Friderika napja van. Holnap Máté és Mirella napja lesz.