.

Menü

Kocsis Sándor

Kocsis Sándor újratemetése
Kocsis Sándor újratemetése
A legenda hazatér
A legenda hazatér /portréfilm/

Partnereink

Prima Primissima Díj

Ferencvárosi Torna Club
Ferencvárosi Torna Club
FC Barcelona
FC Barcelona

Kárpátia Sport Polgári Társulás

Kárpátia Sport Polgári Társulás

Pécsi Sport Nonprofit Zrt.

Pécsi Sport Nonprofit Zrt.
Mi Együtt
Mi Együtt
Magyar Kanadai Kereskedelmi Kamara

Honlap
Prima Primissima Díjra jelölték az Aranycsapat Alapítványt

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Kedves Sportbarátom!

Engedje meg, hogy – mint az Aranycsapat Alapítvány elnöke – megszólítsam Önt. 2011 júniusában az a megtiszteltetés érte az Aranycsapat Alapítványt, hogy Prima Primissima Díjra jelöltek bennünket. A Magyar sport kategóriában Székely Éva, olimpiai bajnok úszónő és Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya mellett alapítványunk lett a harmadik „PRIMA”, azaz közülünk választják ki a Magyar sport kategóriában a 2011. évi Prima Primissima Díjast, melyet 2011. december 2-án, a Művészetek Palotájában hirdetnek ki.

 Tíz kategóriában avatnak győztest, azonban ebben az évben is átadásra kerül a Közönség-díj, melyet a harminc díjazott közül nyeri el a közönség kedvence. Az interneten a www.primaprimissima.hu honlapon, valamint telefonon és SMS-ben is lehet szavazni. A legtöbb szavazatot kapott jelölt részesül majd a Közönség-díjban, illetőleg az azzal járó 50 ezer eurós pénzdíjazásban, melyet Csányi Sándor, a Kuratórium elnöke ez évben is a magánvagyonából ajánlott fel. A szavazók közül egy szerencsés nyertes egy Mercedes-Benz B-osztályú személygépkocsival térhet haza, amely szintén decemberben kerül kisorsolásra. Hogy a Közönség-díj kié lesz, Önön is múlik! Munkatársaimmal egyetemben szeretném, ha ezt a díjat az Aranycsapat Alapítvány érdemelné ki, melyhez kérem az Ön támogatását is!
Tevékenységünket megismerheti a www.aranycsapatalapitvany.com néhány hete indult és folyamatosan bővülő honlapunkon keresztül, valamint a http://huhu.facebook.com/aranycsapat.alapitvany és az interneten található számos cikk böngészése útján.
Ha úgy gondolja, hogy egyetért céljainkkal és szeretné, ha alapítványunk legyen a 2011. évi Prima Primissima Közönség-díj győztese, akkor csatlakozzon a www.primaprimissima.hu honlapra és jelölje meg az Aranycsapat Alapítványt vagy telefonon hívja a +36-70-70-77-009-es számot és Lukács Sándor színművészünk ismertetője után az egyes (1-es) gomb megnyomásával szavazzon alapítványunkra. (Figyelem: interneten egyszer lehet szavazni, ha többször szavaz, akkor az első szavazat az érvényes, azonban telefonon akárhány alkalommal szavazhat!) A játék örömén túl, ha Önnek szerencséje lesz, egy Mercedes-Benz B-osztályú személygépkocsival is gazdagodhat.
Tisztelt Hölgyem/Uram!
Remélhetőleg kedvet szereztem ahhoz, hogy szavazatával Ön is részt vegyen a Prima Primissima Közönség-Díj eldöntésében és bízom benne, hogy kiérdemeltük, hogy szavazatával az Aranycsapat Alapítványt támogassa!
Ezt a bizalmat megköszönve csak azt kívánhatom, hogy 2011 decemberében alapítványunké legyen a Prima Primissima Közönség-díj, Ön pedig egy nívós autóval gazdagodjon!

     Köszönettel és tiszteletteljes üdvözlettel:

   
Kű Lajos
Aranycsapat Alapítvány
Kuratórium elnöke

 

 

Facebook oldalunk

www.facebook.com/aranycsapat.alapitvany

Névnap

Ma 2020. szeptember 20., vasárnap, Friderika napja van. Holnap Máté és Mirella napja lesz.

Szavazások

Ki volt az Aranycsapat utáni időszak legjobb magyar labdarúgója?
 

Könyv az Alapítványról

Kiemelt támogatóink

MLSZ
Magyar Labdarúgó Szövetség
Bethlen Gábor Alap
Bethlen Gábor Alap
MVM Magyar Villamos Művek Zrt.
MVM Magyar Villamos Művek Zrt.
 
Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt.
Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt.
bottom

Copyright © 2011 - 2020 Aranycsapat Alapítvány